• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3839
تعداد نظرات : 784
زمان آخرین مطلب : 4385روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه
چند راهكار برای پیشگیری از سردرد:
آیا می دانید با خوردن این سه خوراکی به پوکی استخوان مبتلا می شوید ......
فرآیند هیدراته کردن که باعث تبدیل روغن های نباتی مایع به روغن های جامد می شود، موجب از بین رفتن برخی ویتامین های طبیعی روغن و کاهش تراکم استخوان می شود.
بررسی پژوهشگران علوم پزشكی نشان می دهد، سه نوع ماده غذایی در کاهش کلسیم بدن و ایجاد پوکی استخوان تاثیر زیادی دارند.
به گفته محققان، نمک یکی از مهم ترین عوامل پوکی استخوان است که به ازای مصرف هر2300 میلی گرم آن،40 میلی گرم کلسیم بدن از دست می رود.
پژوهشگران، یکی از موثرترین روش ها برای کاهش نمک مصرفی را، پرهیز از خوردن غذاهای فرآوری شده می دانند.
پژوهشگران چربی های هیدروژنه را دومین ماده غذایی موثر در ایجاد پوکی استخوان می دانند.
پژوهش های اخیر نشان می دهد، فرآیند هیدراته کردن که باعث تبدیل روغن های نباتی مایع به روغن های جامد می شود، موجب از بین رفتن برخی ویتامین های طبیعی روغن و کاهش تراکم استخوان می شود.
به گفته پژوهشگران، مصرف نوشابه های گازدار، سومین عامل مهم غذایی است که در ایجاد پوکی استخوان تاثیر بسزایی دارند.
نوشابه های گازدار اغلب از اسید فسفریک تهیه می شوند که باعث دفع کلسیم از ادرار می شود.
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:14
دانستنی های علمی

یكسری از تغییر رنگها در ساختمان خود دندان وجود دارند و معمولاً این تغییر رنگها دائمی بوده و با جرم گیری از بین نمی رود. در ضمن با تراش آن معمولاً در زیر هم همین لكه ها را دارد و این تغییر رنگها یا ناشی از مصرف دارو در زمان رشد جوانه دندان، یا ناشی از نقص تكاملی دندان ها و كمبود املاح مختلف در زمان تشكیل دندان و یا ناشی از افزایش فلوراید آب مصرفی و ... می باشد.
سلامت نیوز: معمولاً عادت داریم، هر تغییر رنگی كه روی دندانهایمان مشاهده می كنیم آن را جرم نامیده و این تصور را داریم كه با جرم گیری بایستی این لكه ها رفع گردد. در حالی كه اصلاً اینگونه نیست.
به گزارش ایسنا، برای شروع بحث لازم است كه انواع لكه های رنگی كه در روی دندان ممكن است مشاهده كنیم را نام ببریم:
1- یكسری از تغییر رنگ‌ها بر روی دندان در واقع پوسیدگی هایی هستند كه معمولاً به صورت سیاه رنگ مشاهده می شود و در حالت‌های پیشرفته به صورت حفره در می آیند و در نهایت به پیشرفت پوسیدگی دندان درد شروع می شود. یك راه تشخیص قطعی این تغییر رنگ‌ها این است كه در پوسیدگی های پیشرفته در دندان حفره ایجاد می شود. برخلاف جرم كه معمولاً بر روی دندان می نشیند و حجم اضافی را اشغال می كند.
2- یكسری از تغییر رنگها در ساختمان خود دندان وجود دارند و معمولاً این تغییر رنگها دائمی بوده و با جرم گیری از بین نمی رود. در ضمن با تراش آن معمولاً در زیر هم همین لكه ها را دارد و این تغییر رنگها یا ناشی از مصرف دارو در زمان رشد جوانه دندان، یا ناشی از نقص تكاملی دندان ها و كمبود املاح مختلف در زمان تشكیل دندان و یا ناشی از افزایش فلوراید آب مصرفی و ... می باشد.
3- نوع سوم تغییر رنگها ناشی از موادی است كه به طور معمول مصرف می كنیم و رسوباتی كه بر روی دندان تشكیل می شود. این رسوبات یا به صورت رنگدانه هستند و یا به صورت جرم كه بحث اصلی ما را تشكیل می دهد. این جرم ها بخوبی با جرم گیری از بین می روند. و همین جرم ها هستند كه لثه را تخریب كرده و در نهایت باعث لق شدن دندانها می شود بدون اینكه خود دندان مشكلی داشته باشد.

جرم چیست و چگونه تشكیل می شود؟
بزاق ما به طور معمول دارای املاح زیادی است كه قدرت رسوب كردن را دارند. این املاح معمولاً در جاهایی كه با غذا و مسواك كمتر در تماس است رسوب می كنند. رسوب این املاح همراه است با ایجاد بستر مناسب برای جایگزینی میكروبهایی كه به طور طبیعی در دهان وجود دارد و رشد و تكثیر آن ... اضافه شدن پروتئین های موجود در غذا و بزاق و همچنین لاشه سلولهای مرده بافت های مختلف دهان در مجموع باعث افزایش حجم این رسوبات شده وبه مرور جرم تشكیل می شود و در دهان قابل مشاهده می شود. چیزی كه مهم است این است كه ما معمولاً مقدار كمی از جرم تشكیل شده را می توانیم مشاهده كنیم و قسمت عمده این جرم با تخریب لثه در زیر لثه تخریب شده جایگزین شده و از دید مستقیم ما پنهان می ماند و مسئله مهمتر اینكه این جرم های تشكیل شده پر از میكروبهای مختلف است و با مسكواك زدن هم تمیز نمی شود و این میكروبها بین 20 الی 40 درصد جرم تشكیل شده را تشكیل می دهد و افت چسبنده لثه را كه محكم به دندان چسبیده را بمرور تخریب كرده و بافت نگهدارنده حیاتی لثه را تخریب كرده و باعث سست شدن پایه های دندان می شود. پس نتیجه می گیریم كه با جرم گیری و تمیز كردن این جرم های تشكیل شده بر روی دندان از روند تخریب لثه جلوگیری كنیم.

چرا مردم فكر می كنند كه جرم گیری دندان را خراب می كند؟
چنانكه در قسمت اول این بحث ذكر شد جرم های تشكیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگی لثه شده و خود جایگزین می شود. این امر چون به مرور اتفاق می افتد و بیمار متوجه عقب نشینی لثه نمی شود و لثه ای كه عقب نشینی كرده با جرم گیری جایگزین می شود و فضای خالی كه بین دندانها در اثر عقب نشینی لثه هم كه ایجاد می شود از دید بیمار پنهان می ماند. موقعی كه بیمار برای جرم گیری مراجعه می كند وقتی این جرم ها را تمیز می كنیم لثه تحلیل رفته در معرض دید بیمار قرار می گیرد و چنین احساسی بدست می دهد كه جرم گیری باعث از بین رفتن لثه شده است؟ و بقول خودشان هم لثه پایین رفته و هم لای دندانها باز شده. در صورتی كه تمام این اتفاقات قبلاً صورت گرفته بوده و لی از دید بیمار پنهان بود.


دو مسئله هم چنین افكاری را تشدید می كند:

اول اینكه موقع جرم گیری در هر صورت خونریزی اتفاق می افتد و این امری طبیعی است ولی بیمار این امر را دلیل صدمه دیدن لثه هایش می داند و فكر می كند همین خونریزی ها به علت كنده شدن لثه ها از روی دندان است.
دومین مسئله
این است كه موقعی كه جرم به ضخامت كافی روی دندان می نشیند مانع رسیدن سرما و گرما به دندان می شود و به طور طبیعی كه دندانهای ما در معرض سرما و گرمای متعادلی در محیط دهان واقع است با وجود این جرمها و عدم رسیدن سرما و گرما به دندان، دندان به مرور حساسیت خود را از دست داده و موقعی كه با جرمگیری این جرمها را پاك می كنیم ناگهان دندان در معرض سرما و گرما قرار می گیرد و بیمار تفسیر غلط خود را تكمیل می كند كه چون دندانم تراشیده شده به آب سرد و گرم هم حساس شده، جرم گیری كردم لثه هایم پایین رفت. بین دندانهایم فاصله افتاد، دندانم تیر می كشدو ... مجموع این افكار بیمار را به این نتیجه می رساند كه جرم گیری دندان را خراب می كند.


چند نكته در مورد جرم گیری:
1- حتماً سالی یك بار جرم گیری را در برنامه بهداشتی خود قرار دهید.
2- مطمئن باشید كه با دقت در صحیح مسواك زدن ، تشكیل جرم به حداقل خواهد رسید.
3- اگر موقع مسواك زدن دیدید كه از ناحیه ای از لثه هایتان خون می آید، بدانید كه آن ناحیه دچار مشكل است و به دندانپزشك خود مراجعه كنید. ناحیه ای كه خون می آید بیشتر مسواك بزنید و از خونریزی آن نترسید. مطمئن باشید با خوب مسواك زدن و بیشتر مسواك زدن آن ناحیه خونریزی خیلی كاهش پیدا خواهد كرد .
4- در صورتی كه جرم زیادی داشتید و بعد از جرم گیری دندانهایتان به سرما و گرما حساس شده زیاد نگران نباشید به مرور رفع خواهد شد.
5- بعد از جرم گیری حتماً از دهانشویه مناسب استفاده نمایید تا در بهبود زخمهای به جا مانده از جرم موثر افتد. استفاده مداوم از دهانشویه ها زیاد توصیه نمی شود و یك هفته بعد از جرم گیری می توانید استفاده از دهانشویه را قطع نمایید.
6- هیچ آنتی بیوتیكی قبل و بعد از جرمگیری نیاز نیست. در موارد خاص حتماً دندانپزشكتان تجویز خواهد كرد.
http://iec.behdasht.gov.ir/index.aspx?siteid=143&pageid=28248&newsview=21168
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:13
سلامت و بهداشت جامعه
وقتی صحبت از حساسیت می‌شود بیشتر حساسیت فصلی، عطسه و آبریزش بینی همراه با آن در ذهن مجسم می‌شود، اما حساسیت انواع دیگری مانند: حساسیت غذایی، دارویی و حساسیت به حیوانات نیز دارد.
بیشتر متخصصان اولین قدم برای مبارزه با حساسیت را، دوری از ماده حساسیت‌زا عنوان می‌كنند. این مساله درست است ولی برای این كار، باید این مواد را شناسایی كنید و دید بهتری از وضعیت موجود خود داشته باشید.
 بنابراین اگر علایم شما به علت ماده دیگری باشد، مصرف داروهای ضدحساسیت مشكل شما را حل نخواهد كرد.. اگر بتوانید عامل حساسیت‌زا را پیدا كرده و به همین ترتیب از آن دوری كنید دیگر نیازی به دارو نخواهید داشت.
حساسیت به یك آنتی‌بیوتیك یا به همه
واكنش‌های حساسیت‌زا نسبت به داروها شایع است و آنتی‌بیوتیك‌ها یكی از مقصران اصلی برانگیختن واكنش‌های حساسیتی هستند. اگر شما به یك آنتی‌بیوتیك حساسیت داشته باشید احتمال زیادی وجود دارد كه نسبت به ماده شیمیایی مشابه یا آنتی‌بیوتیك دیگری از همان خانواده نیز حساس باشید.
( مشورت با پزشك را فراموش نكنید )...
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:12
آموزش و تحقيقات
دیابت، اختلالی است که در آ‌ن سازگاری بدن با میزان قند خون تغییر می‌کند. دیابت به دو نوع تقسیم‌بندی می‌شود: دیابت نوع اول و دیابت نوع دوم.
در دیابت نوع اول که معمولا در افراد جوان رخ می‌دهد پانکراس یا لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نیست.
دیابت نوع دوم بیشتر شایع است و غالبا کودکان و بزرگسالان را مبتلا می‌کند. در دیابت نوع دوم ،بدن نسبت به انسولین مقاومت می‌کند. این نوع دیابت با چاقی، بیماری‌های قلبی- عروقی و سایر مشکلات همراه است.
زنانی که هرگز مبتلا به دیابت نبوده‌اند، ممکن است در دوران بارداری به دیابت مبتلا شوند که به آن “دیابت بارداری” می‌‌گویند.
این حالت در بارداری نیاز به ارزیابی، توجه و درمان ویژه دارد. دیابت بارداری معمولا بعد از زایمان از بین می‌رود، اما ممکن است در بارداری‌های بعدی، مجددا نمایان شود یا ممکن است در سال‌های بعد، فرد را مستعد ابتلا به دیابت نوع دوم کند.
خطرات دیابت برای زنان باردار
* بزرگی یا ماکروزومی جنین(وزن جنین بیش از حد طبیعی است)
* هیپوگلیسمی نوزادی(کاهش قندخون در نوزاد)
* احتمال بیشتر برای سخت‌زایی (زایمان سخت به دنبال بزرگی جنین، به دلیل این که جنین قادر به عبور از لگن مادر نیست)
* تولد جنین با نقایص مادرزادی
* افزایش احتمال زایمان سزارین، یا زایمان طبیعی به همراه عمل جراحی کوچک و احتمال بیشتر برای استفاده از فورسپس ( دستگاه كمك كننده برای خروج جنین
* افزایش خطر زایمان زودرس یا تولد نوزاد مرده
کنترل زنان باردار مبتلا به دیابت
آنچه که از اهمیت خاصی برخوردار است، کنترل دیابت قبل از تصمیم‌گیری برای بارداری است. بنابراین مراقبت‌های قبل از بارداری در زنانی که دیابت دارند بسیار ضروری است. کنترل قند خون از بروز خطرات و عوارض دیابت در مادر و جنین می‌کاهد. درمان سایر بیماری‌های مزمن که ممکن است همراه با دیابت اتفاق بیفتند، مانند بیماری‌های قلبی، پرفشاری خون و بیماری‌های عروق خونی محیطی بسیار مهم است و شانس به دنیا آوردن نوزادی سالم را افزایش داده و عوارض مرتبط با بارداری را در مادران کاهش می‌دهد. بنابراین کنترل منظم قند خون ضروری است.
بسیاری از داروهایی که برای دیابت استفاده می‌شود، برای زنان باردار ممنوع است. پزشک داروهای خاصی را برای درمان دیابت این زنان تجویز می کند. همچنین داروهای رقیق‌کننده خون و درمان‌هایی را هم برای کنترل فشار خون برای او در نظر می‌گیرد. گاهی هم ممکن است داروهای بدون نسخه یا داروهای گیاهی با توصیه پزشک استفاده شود.
زنان باردار مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است به انسولین نیاز داشته باشند، حتی اگر قبل از بارداری از انسولین استفاده نکرده باشد. زنان بارداری که انسولین دریافت می‌کنند، لازم است تا میزان انسولین را تنظیم نمایند.
زنان مبتلا به دیابت بارداری هم ممکن است در دوران بارداری به انسولین احتیاج پیدا کنند.
نكته مهم اینكه خانواده های محترم بایستی قبل از تصمیم به بارداری، حتما" جهت انجام بررسیهای كامل از نظر سلامتی با پزشك مشورت نمایند، ودر دوران بارداری نیزاز خدمات بهداشتی – درمانی لازم بهره ببرند.
                                                                                                                                                                            تدوین: مقالات معتبر پزشكی – دفتر آموزش و ارتقاء سلامت.
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:12
سلامت و بهداشت جامعه
محققان انگلیسی و ایتالیایی دریافته اند مصرف روزانه سه عدد موز خطر بروز سكته مغزی را از بین می برد.
به گزارش دیلی میل، مصرف یك عدد موز در زمان صبحانه، یك عدد هنگام ناهار و یك عدد به عنوان عصرانه می تواند پتاسیم كافی را برای كاهش 21 درصدی احتمال ایجاد لخته خونی در مغز فراهم كند.
این یافته ها حاكی از آن است كه می توان از بروز هزاران سكته مغزی با مصرف غذاهای غنی از پتاسیم مانند اسفناج، آجیل، شیر، ماهی و عدس پیشگیری كرد.
اگرچه برخی تحقیقات پیشین حاكی از آن بود كه موز نقش مهمی در كنترل فشار خون و پیشگیری از سكته مغزی دارد اما این نتایج همیشه ثابت نیست.
در تحقیقات اخیر دانشمندان داده های 11 تحقیق مطالعه مختلف را از اواسط دهه 1960 تا كنون مورد بررسی قرار دادند.
آنها دریافتند مصرف روزانه حدود 1600 میلی گرم پتاسیم برای كاهش یك پنجمی خطر بروز سكته مغزی كافی است.
یك عدد موز متوسط حاوی 500 میلی گرم پتاسیم است كه به كاهش فشار خون و كنترل تعادل مایعات بدن كمك می كند.
میزان اندك پتاسیم در بدن می تواند موجب نامنظمی ضربان قلب،تحریك پذیری ، اسهال و استفراغ شود.
محققان دانشگاه وارویك و ناپل می گویند مصرف پتاسیم در اغلب كشورها بسیار كمتر از میزان توصیه شده است؛اما در صورتی كه مردم غذاهای غنی از پتاسیم بیشتر و از سوی دیگر نمك كمتری مصرف كنند، میزان مرگ و میر سالانه ناشی از سكته مغزی به بیش از یك میلیون نفر در سال كاهش می یابد.
نتایج این مطالعات در نشریه دانشكده قلب و عروق آمریكا منتشر شده است.
منبع:
www.irna.ir
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:11
سلامت و بهداشت جامعه
اختلالات تغذیه ای که شامل بی اشتهایی (آنورکسیا ) وبیماری وسواس خوردن غذای زیاد واستفراغ عمدی آن ( بولیمیا) می شوند، روی سلامتی دندان ها ولثه ها ی شما تاثیرمی گذارند.تحقیقات نشان می دهند که عوارض بالقوه ی اختلالات تغذیه ای عبارتند از:
• خونریزی سریع لثه ها
• متورم شدن غدد بزاقی دهان
• خشکی دهان
• خرابی مینای دندان
• احساس ناراحتی درهنگام خوردن غذاهای سرد وگرم
• دندان های شکننده
منبع:    http://health.yahoo.net/news
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:9
سلامت و بهداشت جامعه
شاید تا به حال كسی به شما نگفته باشد كه مسواكتان می‌تواند بستری مناسب برای رشد و تكثیر باكتری‌ها و میكروب‌ها باشد.
متخصصان بهداشت و دهان دندان می‌گویند: آیا تاكنون از خودتان پرسیده‌اید كه چرا با وجودی كه بهداشت دهان و دندانهایتان را به خوبی رعایت می‌كنید ولی باز هم با مشكلاتی چون خونریزی لثه، دردناك و حساس بودن دندانها و یا بوی بد دهان مواجه هستید؟ پاسخ این سوال و مشكلاتی از این دست به احتمال زیاد در قفسه‌ای است كه مسواك خود را در آنجا نگهداری می‌كنید.
به گزارش روزنامه اكسپرس، میكروب‌ها و باكتری‌ها می‌توانند به راحتی از مسواك به دهان راه پیدا كنند. عدم نگهداری صحیح مسواك می‌تواند این وسیله ضروری را به سوپرماركتی از بیماری‌ها تبدیل كند. برای مصون ماندن در برابر بیماری‌ها باید مسواك خود را در شرایط تمیز و شسته قرار دهید. البته نیازی نیست كه دستگاه گران قیمت استریل كننده برای این كار تهیه كنید بلكه كافیست چند دستورالعمل ساده را كه در زیر به آنها اشاره شده برای تمیز نگهداشتن مسواك خود بكار ببندید:
1- پس از مسواك زدن هرگز مسواك خود را در وضعیت افقی قرار ندهید بلكه آن را به حالت ایستاده بگذارید تا آب به راحتی از روی آن عبور كند. بعلاوه در حالت ایستاده رطوبت برس‌های مسواك نیز به راحتی تبخیر می‌شوند. همچنین مسواكتان را در جا مسواكی‌هایی كه برای همین‌كار طراحی شده‌اند، بگذارید و مطمئن شوید كه با مسواك افراد دیگر تماس پیدا نكند.
2- پس از هر بار مسواك زدن حداقل یك یا دو دقیقه مسواكتان را زیر شیر آب نگه داشته و آبكشی كنید. سپس آن را با محلول دهان شویه قوی بشویید. اما مطمئن شوید كه پس از خارج كردن مسواك از محلول دهان شویه آن را به خوبی آبكشی كرده باشید تا چیزی از محلول روی آن نماند.
3-  مسواك خود را هفته‌ای یك نوبت در آب جوش قرار دهید. هر چند این كار به تدریج موجب نرم شدن برس مسواك می‌شود اما روشی بسیار موثر برای كشتن میكروب‌ها است. برای جلوگیری از آسیب دیدن مسواك فقط هفته‌ای یكبار از این روش استفاده كنید.
4-  مسواك خود را برای چند دقیقه در كاسه‌ای پر از سركه قرار دهید و سپس با آب داغ آبكشی كنید. مراقب باشید دست‌های خود را نسوزانید.

 


چهارشنبه 11/8/1390 - 0:9
سلامت و بهداشت جامعه
شواهد پزشکی نشان می دهند که مکمل های روی ازشدت سرماخوردگی عادی می کاهند. اگرچه هنوز دقیقا مشخص نشده است، محققان دریافتند افرادی که شروع به خوردن شربت ها و قرص های مکیدنی روی در 24 ساعتی که علائم سرماخوردگی آشکار  می شوند ( مثل گلودرد وآبریزش بینی) می کنند، سرماخوردگی شان فقط یک روز طول می کشد.درحالی که سرماخوردگی عادی حدود یک هفته طول می کشد. یکی از محققان می گوید که اگر برای پیشگیری به مدت طولانی روی مصرف کنیم، باید خیلی مراقب باشیم ، زیرا روی ممکن است که با سایر مواد دربدن تلاقی کند وباعث پیامدهای غیرقابل پیش بینی طولانی مدت شود.
منبع:  
http://www.msnbc.msn.com
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:8
سلامت و بهداشت جامعه
اغلب سرماخوردگی های تابستان طولانی تر هستند واحتمال بیشتری دارد که دوباره تکرار شوند. سرماخوردگی های تابستان مستلزم دقت زیاد هستند ، شاید به خاطراینکه ویروس های سرماخوردگی تابستان با ویروس های سرماخوردگی زمستان فرق دارند. ویروس های سرماخوردگی درزمستان باعث می شوند که شما واقعا احساس بیماری کنید ودرنتیجه درصدد درمان آن برآیید. ولی سرماخوردگی تابستان کم کم خودش را نشان می دهد. همچنین درتابستان چون هوا خشک است، مخاط مجراهای بینی هم خشک می شوند ودرنتیجه هوا و ویروس های موجود درآن به راحتی وارد بدن می شوند. برای پیشگیری می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:
• دست های خود را مرتب بشویید وهمواره ازمواد ضد عفونی کننده ی دست استفاده کنید.
• به مقدارکافی استراحت کنید زیرا خواب کافی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
• به مقدار کافی آب ومایعات بنوشید.
• یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید.
• ازتماس با افراد بیمار خودداری کنید.
منبع:     http://www.msnbc.msn.com
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:7
آموزش و تحقيقات
دانشمندان سالها درمورد ارتباط بین مقدار ویتامین D  دربدن وتوانایی فرد برای مقاومت یا کاهش اثرات MS متذکر شده اند، ولی مکانیسم آن هنوز ثابت نشده است.
با این حال محققان در تحقیقات جدید دریافتند که ویتامین D  مستقیما تولید پروتئین ایجاد کننده ی این  بیماری را متوقف می کند. در بیماری MS یک پروتئین زیان آور توسط سلول های ایمنی درمغز تولید می شود. دانشمندان متوجه شدند بعد ازاینکه ویتامین D به گیرنده اش می چسبد، گیرنده روی ژنی خاص ( که تحت عنوان IL-17 کدگذاری شده است) جای می گیرد. با چنین عملی ، گیرنده مکانی را اشغال می کند که به طورطبیعی مخصوص نوعی پروتئین ( به نام NFAT) است که برای فعال کردن ‍‍‍‍‍ژن ضروری است. این ژن (IL-17) خاموش می ماند ودرنتیجه مقدار آن کاهش می یابد. درهمان زمان گیرنده ی ویتامین D ژن دیگری را فعال می کند که محصول آن سلول هایی را تولید می کند( سلول های بازدارنده ی T) که باعمل مخرب تولیدهمتای ژن (IL-17) مبارزه می کند.
محققان می گویند مکانیسمی که آنها یافتند، راه جدیدی را برای درمان دارویی MS وسایر بیماری های خود ایمن مثل آرتروزهای روماتیسمی ، دیابت نوع 2 واگزما نشان می دهند.
منبع:     
http://www.medicalnewstoday.com
چهارشنبه 11/8/1390 - 0:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته